Integritetspolicy

2018-05-04

Vi på Dedicated har som ambition att alltid vara helt transparenta med vilken information vi samlar in och hur vi använder den, samt att göra detta i enlighet med gällande lagstiftning. Här följer en sammanställning över vilken data som samlas in och varför, samt hur du kan kontakta oss om du vill veta mer.

Cookies

Vad är en cookie?
När du använder dedicatedbrand.com samlar vi in data rörande ditt besök i form av cookies. En cookie är en textfil som sparas i din webbläsare, den ger oss information om vilka delar av vår sida du besökt, samt om du lagt något i varukorgen. Cookies är anonyma på så vis att det inte finns någon personlig information kopplade till dem.

Hur blir jag av med cookies?
Det går att blockera cookies i webbläsaren, och det går även att se en lista över vilka cookies som är sparade och radera dem.

Cookies från tredje part
Vi använder oss av cookies från tredje part för att kunna analysera vilka som besöker vår sida och hur de beter sig. Vi använder cookies från Facebook för att kunna marknadsföra oss mot relevanta målgrupper på Facebook samt cookies från Google för att kunna analyserna trafiken på hemsidan genom Google Analytics.

Personuppgifter

Insamling av personuppgifter vid köp
Vi sparar personuppgifter i form av namn, kontaktuppgifter och adress för att kunna fullfölja vårt åtagande mot dig som kund vid en beställning. Den legala grunden för denna insamling är köpvillkoren. Dessa uppgifter delas med våra partners inom lager och logistik för att kunna leverera beställningen. Vi sparar även din orderhistorik för att kunna hantera returer och reklamationer.

Insamling av personuppgifter för marknadsföring via e-post
Har du i samband med en beställning samtyckt till att motta nyheter och erbjudanden via e-post, eller fyllt i formuläret för att motta nyhetsbrev, sparar vi din e-post i vårt register för nyhetsutskick. Den legala grunden för denna insamling är samtycke. Vi använder detta register för att skicka ut relevant information om nyheter och erbjudanden. Du kan när som helst avböja att få fler utskick och tas bort från vårt e-post register genom att avregistrera dig via länk i utskicken.

Personuppgiftsansvarig och sekretess
Personuppgiftsansvarig är Stockholm Tshirt Store AB, 556509-4538. I de fall vi delar personuppgifter med tredje part för att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund har vi personuppgiftsbiträdesavtal med denna part. Vi delar inte informationen med part utanför EU/EES om det inte rör sig om leveranser utanför detta område. Vi lagrar din data konfidentiellt i säkra system, men kan aldrig fullt ut gardera oss mot intrång vilket gör att data som delas med oss delas på egen risk.

Information om sparade personuppgifter
För att få veta vilken information vi sparat om dig eller för att återkalla samtycke kontaktar du hello@dedicatedbrand.com. Du kan även be om ändringar av information samt invända mot registreringen. Klagomål kan göras hos Datainspektionen.